Kiss Stúdió Színház, Nagyvárad

Magyar Örökség Díjjal kitüntetett magánszínház

Arany János olvasó-nap

A 2009-ben elindított Mesemaraton folytatásaképpen, az idén Arany János műveiből szervez maratoni felolvasást Székelyudvarhelyen a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont és a Cimbora Gyermekek Klubja.
A rendezvény célja,hogy minél többen részt vegyünk a közös olvasásban, akik szeretünk olvasni, és akiknek szeretnénk továbbadni az olvasás örömét.
A közös felolvasásnak összekapcsoló ereje van. Ezért örülnénk, ha minél több település kapcsolódna be a nagy közös olvasásba otthoni helyszínen. Arany János halálának 130. évfordulója emlékére az idei Mesemaraton során a nagy magyar költő művei felolvasására kerül sor.
A nagyváradi Kiss Stúdió Színház csatlakozik ehhez a rendezvényhez és felhívja az érdeklődők, színházbarátok, költészet-kedvelők valamint az iskolák figyelmét arra a lehetőségre, hogy február 15-én délelőtt 11 óra és délután 17 óra között bárki bejöhet és felolvashat Arany János műveiből. A választás tetszés szerinti, a balladák vagy a Toldi, A Rózsa és Ibolya vagy kisebb költemények.
Kérjük, hogy ha lehetséges, előre jelezzék részvételüket a

Előző előadások

2012 február 15, szerda, 11:00 - Nagyváradon, a Stúdió termében